8 steder du må besøke i Japan

Sannheten er, etter 3 uker i Japan, var jeg solgt. Strike det. Jeg ble faktisk solgt i de første timene i Tokyo, rett etter mitt sinn ryddet litt tåke det var senkes til under den interkontinentale flygingen. Scenariene avslørende foran meg var så forskjellig fra alt jeg hadde tidligere kjent og så utrolig, at jeg ga i og bare dager i vår tur, jeg visste allerede Japan var det mest fantastiske landet jeg noen gang har vært også, og sannsynligvis jeg ll noensinne gå til. Sin kultur er så unikt vakre, skikker så utrolig og folk så sivilisert, at det nesten gjør mine øyne vann.

Under vår tur til Japan vi brukte en JR Pass. og dette ga oss stor mobilitet og fleksibilitet når det kom til å utforske ulike deler av landet. Det gjorde også formaliteter mer rask, så vi unngått signaler foran billettkontorene. Men hva vi begge likte best om dette reise-stil var det alt i alt, vi trenger ikke mye planlegging fremover og vi kan tillate spontanitet å ta over fra tid til annen. Så vi endte opp med å utforske mange steder i Kanto, Chubu og Kinki regioner i det sentrale Japan. Her er bare de vi anser et klart må se.

Beste stedene å besøke i Japan

Tokyo

Tokyo vokste på meg på uventede måter, til det punktet at jeg vet referere til det som min favoritt by i hele verden. Selvfølgelig er dette svært subjektive, men som jeg tror alle som har besøkt dette sint byen vil være enige, er Tokyo en annen verden helt.

Du vil sannsynligvis enten elsker det eller hater det, men det er lite plass i mellom for dette stedet å forlate deg kald. Hva gjør Tokyo så spesiell i mine øyne er enkel: folket .

Ikke forvent verken futuristisk, eller vakker arkitektur. Men med over 13 millioner mennesker vandre det er gatene hver dag, hovedstaden i Japan definitivt har en sjel og flere personligheter. Beste stedene å se mitt poeng bevist høyre er en stopp på Shibuya og en spasertur gjennom Yoyogi Park på en søndag.

8 steder du må besøke i Japan

For en mer omfattende liste, kan du lese denne artikkelen om våre favorittsteder i Tokyo.

Kyoto

Men mine favoritt attraksjoner i Kyoto forbli Fushimi Inari-Taisha Shrine og Golden Pavilion, men hvis du er på jakt etter litt fred og ro midt i naturen, ikke gå glipp av den berømte Arashiyama bambus skog. i utkanten av Kyoto, enten.

Nikko

8 steder du må besøke i Japan
8 steder du må besøke i Japan
8 steder du må besøke i Japan


Les mer

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × four =