BooMama – Lest av titalls mennesker hver eneste dag

The Thing Om sommeren er at det er Glorious

Du vet hva vi gjorde i dag? Vi kjørte ærend. Vi kjørte en masse ærend. Jeg må si at jeg nøt hvert sekund av ærend-kjører fordi 1) en nesten-i 6. klasse er virkelig morsomt selskap og 2) en av mine største frustrasjoner med å prøve å balansere hjem og arbeid og skriving er at ting som ærender og husarbeid tendens til å slippe til bunnen av listen min. Jeg tror ikke jeg har blitt fanget opp på vaskeri i tre år, og som trolig ville gjøre meg virkelig trist hvis jeg ikke hadde gjort noen dyp og varig fred med det faktum at det er ingen måte å få alt ferdig. Faktisk vil hver gang en stund noen spør meg om arbeid eller skriftlig og så si: "Jeg vet ikke hvordan du gjør det." Og mitt svar er alltid det samme: "Jeg gjør ikke." Og det er sant. Jeg gjør ikke. Fordi jeg ikke kan. Jeg bare gjøre det beste jeg kan.

Så en hel dag for å løpe ærend? Det var herlig. Jeg ønsket å ha noen form for produktivitet merket fordi det føltes som det har vært evighet siden jeg satte det vondt på en liste over gjøremål. Vi vil ha en kort runde 2 i morgen, og da vil jeg re-fokusere min energi på den nevnte vaskeri. Det truer med å ta over skapet mitt, og er egentlig mer en kort vegg enn noen form for normal størrelse haug. Det kan også kvalifisere som skulptur.

Anyhoodle, er det et par ting jeg vil nevne i kveld som ikke har noe å gjøre med klesvask eller ærend eller diverse husarbeid. Vennligst nyte.

– Hvis du har Sirius radio, du virkelig trenger å vite at kanal 17 er nå James Taylor kanal. Vi lyttet til det nesten hele dagen i dag, og det er noen kvalitet sommeren radio. Angivelig er det ikke en permanent endring, men jeg tenkte at nok av oss lytter de bare kan gjøre en annen kanal, ikke sant?

– Når David og jeg var først gift jeg ganske mye brent ham ut på kylling brokkoli gryte. Jeg gjorde det mye. Vel, forrige helg var jeg ser Trisha Southern Kitchen (Hun var i et annet nytt kjøkken) (ikke få meg i gang), og jeg fikk litt kilte da hun gjorde en kylling brokkoli gryte. Det var litt annerledes enn det jeg pleide å gjøre, skjønt, så jeg bestemte meg for å gi den en prøve denne uken. Vi elsket det, og jeg tror neste gang jeg gjør det jeg kan bruke gul ris i stedet for hvit ris – bare for å gi det litt mer kick. Også slo det meg i kveld at restene ville være flott å bruke i quesadillas, og jeg er helt kommer til å prøve det på et tidspunkt.

BooMama - Lest av titalls mennesker hver eneste dag

– Early bird registrering slutter 1 juni til årets dotMOM i Nashville (vel, det er teknisk Brentwood, men du vet hva jeg mener). For meg og Melanie vil dette være vårt sjette dotMOM, og jeg tror denne beskrivelsen er det som passer:

Jeg fikk også veldig kilte da jeg så bildene av høyttalerne&# 8230;

&# 8230; fordi jeg lurte på om dårlig Melanie er nødt til å bo i mellom Christy Nockels og meg hele helgen. Jeg kan være litt besatt.

Tuller ikke. David er litt bekymret for at, i et øyeblikk av svakhet, kommer jeg til å prøve å snuse Christy hår.

BooMama - Lest av titalls mennesker hver eneste dag
BooMama - Lest av titalls mennesker hver eneste dag
BooMama - Lest av titalls mennesker hver eneste dag
BooMama - Lest av titalls mennesker hver eneste dag


Les mer

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × 5 =