Det blir bare Stranger

Det blir bare Stranger

10 tips for å reise på et budsjett

I løpet av de siste årene har jeg fått mange e-poster fra folk som spør hvordan jeg har vært i stand til å reise så mye som jeg har, og om jeg har noen tips for deg som reiser på budsjett. Jeg bestemte meg til slutt for å legge ut på dette temaet og dele med deg ti triks jeg bruker for å reise utenlands så billig som mulig.

Gjennom mine 20-årene var jeg i stand til å se mye av verden. Dette var ikke fordi jeg hadde mye penger. Jeg var i stand til å gjøre dette, delvis fordi framfor å kjøpe ting &# 160; jeg kjøpte erfaringer. Jeg har aldri hatt hyggelig ting og vanligvis levde ganske utgangspunktet. Jeg har også jobbet mye mens du går på skole, og hver gang jeg kunne skrape sammen noen penger, ville jeg gjøre det jeg kunne for å se hvor langt det kan ta meg i verden, noe som fikk meg til å være ganske kreativ i min reise.

Det blir bare Stranger

Nå som jeg ikke lenger er en fattig student, har min livsstil endret seg, men jeg fortsatt generelt reise på et ganske stramt budsjett. Fordi billig. Nedenfor er de viktigste måtene jeg spare store penger mens de var ute og om:

Det blir bare Stranger
Det blir bare Stranger
Det blir bare Stranger
Det blir bare Stranger
Det blir bare Stranger


Les mer

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twenty − 12 =