Gran Melia Golf Resort Puerto Rico – All-inclusive feriested TILBUD – Rio Grande

Gran Melia Golf Resort Puerto Rico - All-inclusive feriested TILBUD - Rio Grande

Spørsmål & svar

Long Beach, New York

This Turen Var en ga, sa: Jeg er Ikke Sikker på om vi Vil ha &# 34; Rødt Nivå&# 34;. : Jeg er Veldig bekymret fordi flertallet av vurderinger si at du Trenger Den Røde NIVA. : Jeg er bekymret for at HVIS VI Ikke Har den røde nivået vi Vil Ikke ha en god plass og erfaring. JEG Har allergi SÅ et rom Med mugg Eller Røyk lukter Ikke Vil fungere.

Clementon, New Jersey

PLEASE HJELP skabb Spørsmål.

JEG Var jeg stå til Å kjøpe generisk DETTE Hotellet Som en Groupon TILBUD for min Beste venns 40-årsdag. Vi er Ikke Reiser til 18 juni, og DETTE Vil Være Bade av Våre første Ganger i PR. Bildene Tok pusten fra meg, og kostnadene Var rimelig nok for meg Å overraske Henne Med ga ETTER Å ha Noen Ganske tøffe tider i Det siste. JEG håper Virkelig DETTE Sart tiltrengt Ferie Gir Oss en Sjanse til Å unnslippe blues.

JEG vet om Depositum per natt, men vanligvis Depositum Håkan returneres Med Mindre du Bruker dem. Menn Det Virker Som folk Sier at de er Å Bli belastet for latterlig Elementer. (Håndklær Koste hva?) Eller Klage på behandlingen og sanne tilstanden på eiendommen. Sa Noen Sier Det er en drøm Som GÅR jeg oppfyllelse.

Vi forventer Ikke på Millioner dollar tjeneste, bare en gud, fredelig vakker Tid. Uten meg føler behovet for Å skjule en kontoutskrift FRA min mann. Vi er svært glade for Å Være en TA en tur Sammen (a ha Vår Egen familie og arbeid Gjør det vanskelig). Noen person SELV SA de Ble belastet en Oppgradering avgift på $ 3k. Det er Det Som skremte meg nok for noen som har vært henne for en forhåpentligvis Sette meg på brukervennlighet.

Hva er Inkludert i Red Level? : Er det et BEDRE alternativ Enn Å betale a la carte? Vi er velsignet Med Å ha FROKOST Inkludert i Groupon (takk!), Synes menn Fondet Red Level Gjør Ikke Mye mer Enn Fondet?

Gran Melia Golf Resort Puerto Rico - All-inclusive feriested TILBUD - Rio Grande

NOK Vi har håp om Å Komme til Puerto Rico for år. Noen Råd ville Være Virkelig verdsatt. DETTE stedet er Veldig Veldig penn. JEG håper Virkelig på Det er Fondet paradis Det ser ut til Å Være i bildene! Bassenget alene er Fantastisk.

Også mer om Stranden? Må svømme sko Hjelpe Med Steiner Eller Ikke bry. Hva med Utflukter (budsjett vennlig).

Takk til alle Som Svarer på for hånd. Jeg skal Svare ETTER VÅR Tilbake.

Lykkelig Reiser!

16 dager siden Problem MED DETTE spørsmålet?


Les mer

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × one =