Hjemmelaget Eye Makeup Remover

Hjemmelaget Eye Makeup Remover

Jeg har vært å gjøre mitt eget øye makeup remover for over et år nå, helt siden jeg så det her. Det tar bare tre rimelige ingredienser og det fungerer like bra som det du kan kjøpe i butikken! Fordi ingrediensene er svak, er det trygt for alle hudtyper, og det svir ikke.

Du trenger en ren flaske for å sette det i. Jeg kjøpte mine i reise flasker / trial størrelse gangen i Target. Den har en pop toppen som en sjampo flaske, men du kan bruke noe som vil være enkelt for deg å helle litt på en bomullsdott eller makeup pad. Du kan også bruke flasken fra din nåværende øye makeup remover når du går tom!

Så her er de enkle instruksjonene:

1. Skyll flasken og sett til side.

2. Kok en kopp vann og la den avkjøles.

3. Legg i 1 1/2 ss baby vask *

Hjemmelaget Eye Makeup Remover

4. Legg i 1/4 teskje babyolje (eller olivenolje, kokos, eller mandelolje)

5. Rør sammen og hell i flasken. Du må kanskje bruke en trakt.

* FYI. Da jeg gjorde dette opprinnelig, jeg brukte baby shampoo. Jeg liker ikke rester som slo seg ned i bunnen av flasken, så jeg byttet til babyen vaske og det holder seg fint og klart. Jeg bruker Target butikken merke av baby vask for å spare enda mer penger! Jeg kjøper den største størrelsen fordi jeg også bruke den for min hjemmelagde skummende håndsåpe finner du her!

Hjemmelaget Eye Makeup Remover
Hjemmelaget Eye Makeup Remover


Les mer

  • Garnier 2-i-1 Vanntett Eye Makeup Remover anmeldelser, bilder, ingredienser

    4.5 Tredje flaske. Fjerner makeup * veldig * enkelt, selv vanntett. Jeg bruker De er ekte! Push up liner og det fjerner det veldig enkelt også. Jeg har fet lokk / t sone, finner jeg det faktisk g…

  • Fersk Eyes Maracuja- Vanntett Eye Makeup Remover Wipes

    Hva det er: En pakke på 30 milde, Maracuja–tilført vanntett øye makeup remover wipes. Hva det gjør: Disse forhånds-fuktede servietter forsiktig tørke bort vannfast øyesminke, levere intens fukti…

  • Glitter Eye Makeup tips – –

    Det er glitter sesongen, og du vet hva det betyr-det kommer til å være overalt . Iført sequin skjorter og glitrende tilbehør er en ting, men å ha løst glitter brusende nedover kinnene dine er en…

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

thirteen − ten =