Hot makeup ideer

Hot makeup ideer

Hei venner. )

Hot makeup ideer

Jeg håper du liker dagens video! Jeg ønsket å gjøre en “last minute” Halloween kostyme for deg fyrene jeg innser at jeg oppfant ikke sexy katt, og at noen av dere kanskje tror det er “uoriginale”. buttttt Jeg elsker det, og tror det er perfekt for noen som ikke virkelig ønsker å gå ut, men fortsatt ønsker å komme inn i Halloween Spirit. Avhengig av hvordan du kler deg opp, kan du enkelt bruke denne looken til arbeid / skole etc.

Hot makeup ideer
Hot makeup ideer
Hot makeup ideer
Hot makeup ideer


Les mer

  • Nybegynnere Halloween Sexy Cute Cat Makeup Tutorial ?????? ??????

    #shanifanibeautyblog hvis du vil jeg skal se bildene dine på Instagram. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ Hei skjønnheter. Så det første takk så mye for å hjelpe meg å nå 1000 visninger på min Haul video!…

  • Enkel Smoky Eye Makeup Tutorial!

    Takk så mye for å se på! Ikke glem å gi videoen en TOMMELEN OPP hvis du likte det! ABONNEMENT – http://www.youtube.com/subscription_c. ** Incase du lurer på, Awesome august betyr at det kommer ti…

  • 10 hemmeligheter jeg lærte på Makeup Artist skolen

    Vil de triks profesjonelle makeup artister bruker uten å gå til makeup skole selv? Vi dro til en makeup akademi og fikk varene – se vår jukselapp nå Du kan si at jeg har en kjærlighet / hat forho…

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − seven =