Hva – er i bagen min en Fotografisk Safari

Hva - er i bagen min en Fotografisk Safari

Dette er en lang video, og jeg forventer ikke at mange av dere å faktisk ønsker å se hele greia. Derimot. Hvis du er noe som meg, jeg kan forsikre dere om at jeg ville betale penger for å ha hatt noen vise meg hvordan å bedre forberede meg før jeg drar til Afrika.

Hva - er i bagen min en Fotografisk Safari

Noen av dere tror kanskje jeg tar for mye, men jeg vil at du skal huske på at det koster mye å være ute i bushen med dyrene så en viss redundans kan utgjøre forskjellen mellom et vellykket oppdrag eller en der du kommer tilbake tomhendt.

Hva - er i bagen min en Fotografisk Safari
Hva - er i bagen min en Fotografisk Safari
Hva - er i bagen min en Fotografisk Safari
Hva - er i bagen min en Fotografisk Safari


Les mer

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × 3 =