Hvordan kan jeg miste fett fra hele mitt ansikt Vekttap – Slanking

Hvordan kan jeg miste fett fra hele mitt ansikt Vekttap - Slanking

Til: johnnyV

Ok, jeg&# X27; m dør av nysgjerrighet. "Chumba"? Jeg spurte min mann (som er argentinske) og han spiller&# X27; t vet hva du kan bety i forhold til jenter eller deres vekt. Han sa at det er et slang ord chumba som kan bety at en hund bjeffer, men spiller&# X27; vet ikke hva annet du kan henvise også.

Ok, ansikt fett og miste den.

Jeg har faktisk mistet mye i ansiktet mitt som av nyere, ikke at jeg hadde mye rundt ansiktet mitt til å begynne med.

jeg&# X27; ll sette en kort beskrivelse av en måte at du kunne gjøre det, men det er vanskelig for noen mennesker.

Ok min kroppstype er ectomorph, hvis du skjønner&# X27; t vet hva det er jeg&# X27; ll også sette en kort beskrivelse av det her.

Ectomorph – Tynn person vanligvis har en rask metabolisme og vanskeligere for denne type kropp for å få muskler enn de to andre kroppstyper, som er kjent på Mesomorph og endomorph.

Ok, utgangspunktet for å miste fett i ansiktet ditt, kan du&# X27; t gjøre én ting for å oppnå dette, er det en rekke faktorer involvert, jeg&# X27; ll liste noen som vil bidra til å hjelpe deg i mål.

1) Utfør hjerte-øvelser på en enkel måte dette ville være å kjøre / jogging, gå på en treningssykkel, med en romaskin, stepping maskin, tredemølle utgangspunktet det&# X27; s noen øvelse som kan bidra til å forbrenne kroppsfett.

20 minutter bør være minimum du utfører, men du må gjøre det som føles riktig for deg, hvis 20 isn&# X27; t nok gjøre 30 eller 45 eller en time, don&# X27; t over gjør det, eller du kan ende opp med å miste mer muskler enn faktiske kroppsfett.

2) Har vektløfting / motstand type øvelser, må du finne en rutine / program som vil passe hva målet ditt er, kan du brenne fett og bygge store muskler, men folk ofte sier at hvis du ønsker å bygge store muskler må du ikke gjøre så mye cardio.

3) Du må sortere kostholdet ut, ta ut alkohol, søtsaker, brus og utgangspunktet alt som inneholder søppel.

God mat er ting som tunfisk, ris kaker, lave stivelsesholdige matvarer.

Hvordan kan jeg miste fett fra hele mitt ansikt Vekttap - Slanking

Jeg mistet en stein i rundt en uke på en høy protein, low carb, lav carlorie og fettfattig diett.

Du må regne ut riktig beløp som kroppen din trenger selv, så skjønner&# X27; t gå og bare spiser 10g fett, 50 karbohydrater og alt annet, må du finne ut av det på riktig måte i henhold til din vekt og så videre.

4) Alltid konsekvent drikke vann, det være seg vann fra springen eller mineralvann, på slutten av dagen er det fortsatt vann, en måte å måle mengder er å bare kjøpe en liter flaske mineralvann og holde påfylling den opp når du er ferdig det minimum skal være 4 1 liters flasker.

Vann er også i henhold til min forskning, et kraftig vekttap hjelpemiddel.

Husk å prøve og følge et godt kosthold, ikke bare for fett tap, men for din egen helse, når den gamle, kan du godt avhenge av kostholdet ditt og trene mer enn du tror.

Jeg mistet en stein i en uke, men jeg hadde en streng diett og gjorde cardio hver dag, bortsett fra søndag da det var en hviledag.

Gjør cardio før du spiser sies å være den beste tiden, men jeg gjør det når jeg føler mest energiske, doesn&# X27; t uansett når du gjør det eller hvordan du gjør det. eneste som teller er at du gjør det. Håper dette hjelper på målet ditt å fjerne fett fra ansiktet.

Hvordan kan jeg miste fett fra hele mitt ansikt Vekttap - Slanking
Hvordan kan jeg miste fett fra hele mitt ansikt Vekttap - Slanking
Hvordan kan jeg miste fett fra hele mitt ansikt Vekttap - Slanking


Les mer

  • Hvordan å miste buk fett med sunt kosthold og mosjon

    Fitness og vekttrening er sentralt i fett ledelse I denne guiden gir vi deg den vår diett regler for å miste vekt og få en flat mage. Vi gir også råd om å trene for vekttap – på slutten av guiden…

  • Den beste vekttap øvelser – miste vekt Exercise

    Av: Adrian Bryant # 8226; Ikke gå på en tredemølle hver dag i 45 minutter # 8226; Det er ikke svømming mye runder # 8226; Og dens ‘definitivt ikke kjører 5 miles hver dag Den beste vekttap…

  • Hvordan å miste Belly Fat

    hva er nytt 8 øvelser for å miste Belly Fat Hvis du ønsker å miste buk fett, de siste øvelser du bør gjøre er ab øvelser. Sit ups, crunches og ben heiser vil ikke bli kvitt magen. Å miste vekt du…

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + eleven =