Hvordan kan jeg unngå vektøkning mens du har steroidinjeksjoner

Hvordan kan jeg unngå vektøkning mens du har steroidinjeksjoner

Våre eksperter svarer på spørsmål om den beste måten å forebygge vektøkning mens du tar steroider, og hvordan å overvinne en maske mens du kjører

Jeg har en steroid injeksjon hver fjerde uke, gitt til meg før jeg får en infusjon av et stoff kalt Tysabri, for multippel sklerose. Jeg har vært å få ganske mye vekt siden starter det til tross for mitt kosthold ikke endring. Jeg får steroider for å prøve å redusere en bivirkning av Tysabri, som ble forårsaket hud klumper. Er det noe jeg kan gjøre for å forebygge vektøkning?

En DR DAN RUTHERFORD skriver:

Hvordan kan jeg unngå vektøkning mens du har steroidinjeksjoner

Selv om grunnen til at du trenger steroid medisiner er uvanlig, er steroider generelt brukes til et bredt spekter av tilstander, inkludert mer alvorlige typer leddgikt og andre inflammatoriske eller allergiske tilstander som astma og eksem.

I noen grad steroider gjør stoffskiftet litt tregere, og de kan avsløre en tendens for noen å bli diabetiker. Det kan hjelpe derfor å begrense det samlede kaloriinntaket litt som din forrige inntak kan nå være litt mer enn du trenger. Hvis du er i stand til å ta litt mer trening, vil dette hjelpe.

Hvordan kan jeg unngå vektøkning mens du har steroidinjeksjoner
Hvordan kan jeg unngå vektøkning mens du har steroidinjeksjoner
Hvordan kan jeg unngå vektøkning mens du har steroidinjeksjoner
Hvordan kan jeg unngå vektøkning mens du har steroidinjeksjoner
Hvordan kan jeg unngå vektøkning mens du har steroidinjeksjoner

Les mer

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × four =