Hvordan å slutte å spise sjokolade virkelig rask

Hvordan å slutte å spise sjokolade virkelig rask

av Jarrod

Photo kreditt pshab

Jeg hører folk si hele tiden "Jeg elsker å spise sjokolade", "Jeg kan ikke slutte å spise sjokolade" og en rekke andre utrop av glede. Fra en annen gruppe mennesker, ved hjelp av noen form for fokus på vekttap, også si at de "kan ikke slutte å spise sjokolade" med en følelse av forferdelse.

Jeg elsker å spise sjokolade og med den noe uendelig tilgjengeligheten av det i min arbeidsplass jeg spiser mye av det.

Jeg tror også at vi kan endre ethvert område av livet vårt herunder enhver oppførsel .

Jeg sluttet å spise sjokolade for en måned mens å være fornøyd med de nedenfor strategier.

Her er en strategi for å slutte å spise sjokolade.

1. Opprett grunner til å endre denne atferden

Vi ønsker å enkelt bygge en følelsesmessig tilknytning som vil motivere oss til å bevege seg bort fra sjokolade.

Jeg opprettet følgende grunner for å gjøre endringen:

  • For å bevise at jeg kunne manipulere meg til å automatisk endre min adferd
  • For å bevise at jeg kan utøve kontroll over kostholdet mitt
  • Å leve et sunt liv
  • Å bo mager
  • For å holde sunne tenner

Her er noe viktig å legge merke til. Jeg bygde en tro på mitt sinn om at:

ikke spise sjokolade = sunt liv

I virkeligheten denne troen er falsk, langt å begrense tenkende. Bare ikke spise sjokolade ikke er lik en sunn livsstil. Faktisk satt jeg på et par kilo denne måneden. Poenget er at du bruke tro som støtter atferdsendring. Å tro at å stoppe å spise sjokolade tilsvarer en sunnere livsstil er en annen tank på min vei til å stoppe å spise sjokolade. Sinnet virker ikke på hva som er ekte, det fungerer på hva du mener. Hva er “ekte” er viktig, men det er en annen diskusjon.

2. Knytte ting du hater og ville aldri gjøre med å spise sjokolade

Nå skaper vi en absolutt avsky for å gjøre oss slutte å spise sjokolade.

Hvordan å slutte å spise sjokolade virkelig rask

Gå inn i ditt sinn oppdage noen ting som du aldri ville gjøre, ville aldri blitt, eller repulses deg. Så hver og en av dem, og hold det i tankene, visualisere på din venstre side og knytte dypt. Du må være i stand til å føle hvor mye du ville aldri gjøre det, hvor mye det repulses deg. Som du ser på dette bildet av frastøting i tankene dine å bygge det opp slik at du kan sterkt føler det. Nå tar det andre bildet av sjokolade på din høyre side og mush de to bildene sammen.

På høyden av emosjonelle frastøting du tar bildene sammen og bygge en frastøtning som driver deg til å aldri spise sjokolade.

Gjør dette med hvert bilde, og gjenta et par ganger.

Jeg brukte et par bilder. En ble meg blir utrolig overvektig som jeg aldri ville gjøre. Jeg visualiserte meg på 300 pounds, fast i en klam mørkt rom, ute av stand til å komme seg ut av stolen min til å selv åpne vinduet. Som smerten økte som på siden av stolen gravd dypere inn i mine ekkelt lag av fett føler jeg over på de kalde flisene på gulvet. Fast i en pool av sikkel fra mine egne tusen chins det føltes som om jeg ikke kunne rulle over og min drukne i hjel. Knytte det med å spise sjokolade kan du se Jeg kommer ikke til å gjøre det .

Ikke stopp på en assosiere bygge flere repulsions. Neste jeg tok utseendet og følelsen av forfalt og ødelagte tenner. Har du noen gang satt tennene i et glass coca-cola over natten? Det er utrolig hvor forferdelig de ser neste morgen, følelsen av hull og rotting. Jeg tok det forestille seg, og erstattet et bilde av alle tennene mine blir sånn. På høyden av hvor ekkelt og smertefullt det er å ha dem sliping i munnen jeg ta i mitt bilde av sjokolade og overvelde, noe som gjør sjokolade ekkelt.

Nærmer seg slutten av måneden jeg oppdaget en ny teknikk som, i stedet for å se på mulige konsekvenser bruker andre atferd du vil aldri gjøre. Så jeg tok ideen om å skade en baby, en idé som ved tanken av årsaker meg til å trekke seg tilbake og forbundet som i med bildet av sjokolade.

Gjør alt dette bygge en reaksjon som gjør at du automatisk trekke tilbake når du ser sjokolade.

Hvis du vil bruke dette til fulle effekten du må forsterke assosiasjoner .

For de første par dagene gjør dette hele øvelsen og knytte negativt med sjokolade.

Hver gang du ser sjokolade i det daglige liv, ta de negative assosiasjonene som du føler at frastøting og føle det enda sterkere. Å gjøre dette når du ser sjokolade i det daglige lever virkelig bygger din avsky til det fort. Jo mer konsekvent du jo bedre.

3. Velg en positiv atferd for å erstatte det med

Når du normalt ville føle lysten til å spise sjokolade for deg å finne en ny atferd som du alltid kan gjøre som vil tilfredsstille det samme behovet.

Jeg pleide å spise sjokolade for å tilfredsstille behovet for sult og energi boost. Så jeg måtte finne noe å møte disse behovene tilstrekkelig.

Jeg valgte å spise peanøtter i stedet når jeg følte lysten til å spise sjokolade. Som er en del av grunnen til at jeg satt på et par kilo ironisk.

Hvordan du bruker dette med våre negative assosiasjoner er som følger. Du ser sjokolade, føler avsky til det sterkt, så gå og spise noen peanøtter i stedet.

Enkel prosess som du gjentar om og om igjen. Følg disse trinnene, og du vil finne din evne til å endre atferd øker kraftig.

Å gjøre noe

Hvis du vil ha en hånd å gjøre dette med en av dine egne atferd så kontakt meg med en e-post og jeg vil gjerne endre det med deg.

Hvordan å slutte å spise sjokolade virkelig rask
Hvordan å slutte å spise sjokolade virkelig rask
Hvordan å slutte å spise sjokolade virkelig rask
Hvordan å slutte å spise sjokolade virkelig rask
Hvordan å slutte å spise sjokolade virkelig rask


Les mer

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × one =