Hvorfor jeg forlater den beste jobben jeg noen gang har hatt

Hvorfor jeg forlater den beste jobben jeg noen gang har hatt

Hvorfor jeg forlater den beste jobben jeg noen gang har hatt

Tidligere i sommer, spurte Matt Lauer Mary Barra, administrerende direktør i GM, om hun kunne balansere kravene til å være mamma og være en administrerende direktør. The Atlantic spurte lignende spørsmål i PepsiCo kvinnelige konsernsjef Indra Nooyi. Som en mannlig administrerende direktør, har jeg blitt spurt om hva slags bil jeg kjører og hva slags musikk jeg liker, men aldri hvordan jeg balansere kravene til å være både en far og en administrerende direktør.

Mens pressen ikke har spurt meg, det er et spørsmål som jeg ofte spør meg selv. Her er min situasjon:

* Jeg har 3 fantastiske barn hjemme, i alderen 14, 12 og 9, og jeg elsker å tilbringe tid med dem: ski, matlaging, spille backgammon, svømming, ser på filmer eller Warriors eller Giants spill, snakke, uansett.

* Jeg har en fantastisk kone som også har en viktig karriere; Hun er lege og professor ved Stanford der, i tillegg til hennes kliniske oppgaver, driver hun sitt treningsprogram for høy risiko fødselsleger og forsker på om prematuritet, kirurgiske teknikker, og andre emner. Hun er en fantastisk mor, strålende, vakker og uendelig tålmodig med meg. Jeg elsker henne, jeg er evig i sin gjeld for å finne en måte å holde familien jobber til tross for min gal reise. Jeg skal ikke fortsette misbruker at tålmodighet.

Hvorfor jeg forlater den beste jobben jeg noen gang har hatt

Venner og kolleger ofte spør min kone hvordan hun balanserer hennes jobb og morsrollen. Somehow, gjør de samme menneskene ikke spør meg.

Dessverre kan jeg ikke være den lederen gitt geografien majoriteten av selskapet i New York og min familie i California.

I en måned, vil jeg overlate CEO rollen til en utrolig dyktig leder i Dev Ittycheria. Han vil få oppgaven med å lede selskapet gjennom neste fase av vekst (men heldigvis ikke av pendling over hele landet mens du gjør det!). Jeg vet at selskapet vil være i gode hender; sine ferdigheter passer vår neste vekstfase bedre enn min gjør. Og jeg vil være der for å hjelpe (full tid, men "normal heltid" og ikke "gal heltid") Uansett områder trenger han hjelp. Mer om kunngjøringen kan finnes i dagens pressemelding.

Hvorfor jeg forlater den beste jobben jeg noen gang har hatt
Hvorfor jeg forlater den beste jobben jeg noen gang har hatt
Hvorfor jeg forlater den beste jobben jeg noen gang har hatt
Hvorfor jeg forlater den beste jobben jeg noen gang har hatt
Hvorfor jeg forlater den beste jobben jeg noen gang har hatt


Les mer

  • 10 beste treningsøktene for å hjelpe deg å miste vekt raskt

    Vil du ned i vekt raskt? Hengende ut på treningsstudioet eller gjør et hjem trening kan ikke være nok til å hjelpe deg å slippe disse pounds på rekordtid. For de som er ute etter å felle den poun…

  • Beste makeup tips for blå øyne – Makeup Notebook

    Hvordan Forbedre Color Den beste  makeup tips for blå øyne  er de som øker dybden av fargen i øynene dine. Disse tipsene vil hjelpe deg å definere nivået av din naturlige farge og foreslå måter…

  • Den beste vekttap øvelser – miste vekt Exercise

    Av: Adrian Bryant # 8226; Ikke gå på en tredemølle hver dag i 45 minutter # 8226; Det er ikke svømming mye runder # 8226; Og dens ‘definitivt ikke kjører 5 miles hver dag Den beste vekttap…

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × 4 =