Intercontinental de la Ville – hotell, TILBUD – Roma, Italia

Intercontinental de la Ville - hotell, TILBUD - Roma, Italia

Spørsmål & svar

Saint Louis, Missouri

JEG Vil gjerne Vite Hva mer du Håkan Fortelle meg om rommene på gulvet 6 og 7 Med Balkong / terrasse, bart utsikt över Byen. Hvilke rom er de, Junior suite etc.

Hei alle sammen!

JEG HAR Akkurat av lister no Ferie henne for min mann og JEG I mars. Selv om vi er i VAR 60-tallet, er DETTE Vår første tur til Roma, SA Fondet Virkelig Trenger Å Være spesielle, derav Å velge DETTE Hotellet. Det er også en bursdagsgave til min mann i stedet for en ga. Unødvendig Å si, er vi Veldig glade for Fondet!

Intercontinental de la Ville - hotell, TILBUD - Roma, Italia
Intercontinental de la Ville - hotell, TILBUD - Roma, Italia
Intercontinental de la Ville - hotell, TILBUD - Roma, Italia


Les mer

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

sixteen + 1 =