Intermittent fasting diett for fett tap, muskel gevinst og helse

Intermittent fasting diett for fett tap, muskel gevinst og helse

Dirty Secrets of Intermittent Fasting Exposed

Jeg vet ikke om deg, men jeg kan ikke stå lav leie trenings schlock som holder fyller opp internett. Det du får er en frekk overskrift og en re-hash av gårsdagens nyheter, optimalisert for sidevisninger, retweets og en vilkårlig Facebook mengden.

Husk at når folk faktisk skrev artikler og delte sine virkelige tanker, sine egne ideer og deres faktiske erfaringer? Den tiden er for lengst borte. Personlig tror jeg ikke at noen skal kaste bort sin tid i fitnessphere. Du vil ikke finne ‘7 Overraskende hemmeligheter til Fat Burning “eller” Top 13 Tilbake Øvelser “i dette oser pit oppmerksomhet sultet bullshittery, så vennligst slutte å se, med mindre du ønsker å bli dratt ned sammen med resten av dem.

Nok til å si, jeg er ikke veldig ivrig på å skrive scenen rundt her – men nå og da, jeg kommer over noe som kan være verdt din tid. Ikke gjennom de vanlige kanalene. Ikke engang på et beslektet emne. Men du kan bli overrasket over hvor mye de forholder seg til deg når jeg er ferdig.

Jeg tenkte jeg skulle dele gleden med dere i dag. her er tre en god leser som jeg håper du liker, gutter.

PS! Jeg måtte klippe det ned fra tre leser til en lese, folkens. Først av alt, tror jeg artikkelen i fokus i dag, fortjener å ha sin egen post. For det andre måtte jeg avslutte dette innlegget i det smale vindu av muligheter mellom utvinning fra magesmerter (dårlig slag), og uventet tur til en døende slektning. Så kanskje jeg ser deg en annen dag med resten av de som leser, eh?

Jeg tror Bojan Kostevski forstår min dystopiske syn på vitenskap og fitness mer enn noen andre, gitt vår lange nattlige samtaler. Du er heldig vi møtte 3 år siden, da jeg hadde en mer positiv og begrenset syn på hvordan ting fungerte i det vitenskapelige feltet og treningsbransjen *. Ellers kan han ikke har kommet i gang med dette prosjektet i første omgang, og det ville har vært tap.

Intermittent fasting diett for fett tap, muskel gevinst og helse

* De er mer like enn du forventer, men det er en historie for en annen tid.

Papiret er nå fritt tilgjengelig for alle som ønsker å utdype sin kunnskap om periodisk faste. Det har vært et par år siden jeg så på det, men det er fortsatt en god oversikt over emnet. Det er ingen tid å miste, hvis du har vært fiending for noen virkelige periodisk faste vitenskap.

Som for mitt engasjement, trenger jeg ikke gjøre mye, bortsett fra et lite dytt eller to i riktig retning. Han har definitivt gjort det til sin egen greie, og jeg medundertegne på stort sett alt. Vi har hatt mange interessante kvelder sammen, Bojan og jeg, og han er en rett opp fyr med en touch av min no-bullshit stil, det er sikkert.

Intermittent fasting diett for fett tap, muskel gevinst og helse
Intermittent fasting diett for fett tap, muskel gevinst og helse
Intermittent fasting diett for fett tap, muskel gevinst og helse
Intermittent fasting diett for fett tap, muskel gevinst og helse
Intermittent fasting diett for fett tap, muskel gevinst og helse


Les mer

  • Intermittent Fasting Diet Plan å miste vekt raskt og for alltid!

    I denne videoen vil du oppdage hvorfor Intermittent Fasting er den beste Vekttap Diet ifølge forskerne. Vær så snill, se dette gratis og informativ 25-Minutes Intermittent Fasting Diet Plan guide…

  • Er Intermittent Fasting Effektiv for Sunn Vekttap Shape Magazine

    Photo Credit Fasting for vekttap synes å være en av de hotteste kosthold trender akkurat nå. Men til tross for sin nåværende popularitet, har faste blitt brukt i tusenvis av år for ulike formål….

  • Min Kvinner Stuff Ikke bare en Malaysia Beauty Blog

    Høydepunkter i min reise til taket av verden – Tibet Jeg har vært å nevne min siste ferie lenge nok, med snakk på Twitter tidlig i år om et eventyr jeg skulle ta. Det viste seg å være ganske et…

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × 1 =