Kamalame Cay (Andros, Bahamas) – All-inclusive Resort

Kamalame Cay (Andros, Bahamas) - All-inclusive Resort

spørsmål & svar

Queenstown, Maryland

Jeg ønsker å bestille min bryllupsreise på Kamalame Cay Resort. Jeg skal gifte meg i august 2016; men siden vi er litt eldre, er det ikke nødvendig for oss å gå rett inn i bryllupsreisen. Jeg tenker på å reise enten i november eller mai, som synes å være de beste valgene for været. Her er spørsmålene jeg har for å reise i løpet av disse to månedene:

1. Hvilken er bedre vær-messig?

Kamalame Cay (Andros, Bahamas) - All-inclusive Resort
Kamalame Cay (Andros, Bahamas) - All-inclusive Resort
Kamalame Cay (Andros, Bahamas) - All-inclusive Resort
Kamalame Cay (Andros, Bahamas) - All-inclusive Resort

Adresse: Kamalame Cay, Багамы,

telefon:

 


Les mer

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × 3 =