Kickin Carb Clutter Hvordan får jeg tilbake inn i ketose Raskere

Kickin Carb Clutter Hvordan får jeg tilbake inn i ketose Raskere

Hvordan får jeg tilbake i Ketose raskere?

Du gikk ut for å spise på en restaurant eller du gikk til en fest. Du tror du spiste på planen. Men Ketostix morges bodde beige, omfanget spratt opp et pund eller to, og nå, du bare ikke føler at du er i ketose lenger.

Du ønsker å løse problemet – raskt. Få pinner snu lavendel igjen. Miste overflødig vann vekt. Men viktigst av alt, vil du føle eufori som kommer når du er overveiende brenner fettsyrer for drivstoff. Så hva er den raskeste måten å komme tilbake i ketose?

Men hva er den raskeste måten å komme inn Ketose?

142 s:

Anonym sa.

Takk skal du ha. Jeg rotet opp på en restaurant i går kveld og ble umiddelbart kastet ut av "ketose klubben!" Jeg føler meg forferdelig, men vil ikke bekymre deg for mye siden jeg har lest innlegget ditt. Takk igjen!

Det tar ca en hundre karbohydrater for å faktisk bli kastet ut av ketose. Ketosix måler ikke om du er i ketose klubben. De bare måle hvor mange ketoner kroppen din er å kaste bort, istedenfor å bruke for drivstoff. De var den beste måle Dr. Atkins ‘hadde da han først introduserte verden for lav carb spise. De hjelper mye med motivasjon.

Den beste tingen å gjøre etter en restaurant rotet opp (jeg har hatt mange) er å bare slappe av, og komme rett tilbake på planen. Vi fikk ikke fett fordi vi overate karbohydrater på et enkelt måltid. Det er hva vi gjør på daglig basis som teller mest.

Glad jeg kunne hjelpe!

Takk! Jeg er ny på lavkarbo livet og gikk på en bit av en bender denne helgen. (Glad for å vite om jeg går rett tilbake på plan vekttap bør fortsette, og jeg kommer til å prøve deg 72 timers induksjon plan for å se om det setter fart på prosessen.

Også, jeg identifisert sterkt med bio. Min sønn har SPD og vil trolig ende opp med en PDD diagnose hvis hans sosiale ferdigheter ikke plukke opp. Jeg ser frem til å lese mer fra deg. )

Anonym sa.

Jeg føler meg en smule bedre etter å ha lest noen av disse s. Jeg har fulgt de ingen carb måter og trodde jeg gjorde det bra da jeg finner ut protein mix acyually løgner om karbohydrater, i stedet for 6 gram er det faktisk 30. Jeg vet ikke hva nummeret mitt ville være å bo i ketose. Jeg jobber ut hver dag. Min totale karbohydratinntaket de siste 12 dagene har vært under 50 per dag, men nå im bekymret mine siste 12 dagene var et avfall som protien drikke skrudd opp min teller.

Bor under 50 karbohydrater om dagen er en fin carb teller, spesielt hvis du jobber ut daglig. Kroppen ofte kan ikke konvertere lagret kroppsfett til glukose raskt nok for å trene. Mange finner de trenger å spise et par mer karbohydrater enn gjennomsnittet lav carb individ.

Kickin Carb Clutter Hvordan får jeg tilbake inn i ketose Raskere

Personlig kan jeg lett gå inn i ketose på 60 gram om dagen. Jeg er ikke veldig aktiv som mine vertigo problemer som ikke vil tillate meg å være. Så jeg tror ikke protein drikk laget de siste 12 dagene ubrukelig.

The Atkins Diet begynner med 20 karbohydrater per dag fordi på det nivået, nesten alle kan gå inn i ketose. Det er ikke et magisk tall.

Hei Vickie,

sorry for min uvitenhet, men hvordan vet en når de er i ketose i første place..sorry jeg er blond.

Cathleen

Cathleen,

Delstaten ketose påvirker hver enkelt av oss på en annen måte. De fleste opplever en plutselig, drastisk nedgang i appetitt. De føler seg mye bedre på grunn av mer stabile blod sukker. Noen beskriver det som en følelse av eufori. Mange opplever en morsom lukt i urinen eller pust på grunn av ketoner blir i utgangspunktet kastet bort.

Men jeg personlig ikke opplever noen av disse tingene lenger. Jeg får voldsomt sulten når mine glykogen butikker redusere og kroppen ønsker glukose. At staten (for meg) gjør min vertigo verre. Så jeg må stole på tallene på skalaen til å vise meg at mine glykogenlagrene faller.

Det er normale insulinnivåer som holder veien åpen for å brenne våre fett butikker, ikke ketose. Men folk har trodd på den magiske ketose så lenge, det er vanskelig å overbevise dem ellers.

Kickin Carb Clutter Hvordan får jeg tilbake inn i ketose Raskere
Kickin Carb Clutter Hvordan får jeg tilbake inn i ketose Raskere
Kickin Carb Clutter Hvordan får jeg tilbake inn i ketose Raskere
Kickin Carb Clutter Hvordan får jeg tilbake inn i ketose Raskere
Kickin Carb Clutter Hvordan får jeg tilbake inn i ketose Raskere


Les mer

  • Hvordan og hva du spiser for å miste vekt og få muskelen

    Enten du prøver å bulk opp eller mister noen vi må forlate begrepet kalori begrensning dietter eller 3 store måltider om dagen. I motsetning til det mange tror, ​​på best mulig måte å miste fett…

  • Hvordan lage en Måltider å miste vekt

    Bruksanvisning Tenk på mat du liker å spise. Nå klask deg selv for å si Big Mac og pommes frites. Bare tuller. Lag en liste over matvarer som gjør at du føler deg full, god, glad, eller bare at…

  • Hvordan å miste ti pounds rask

    Hvordan å miste disse pounds og holde dem av Mange av oss ønsker å miste ti pounds raskt, og mange diett guruer hevder å ha svaret. Spørsmålet er, hvor mye du vil at disse ti pounds til opphold…

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + nineteen =