Lifecoach Hvordan finner jeg min sangstemme

Lifecoach Hvordan finner jeg min sangstemme

Våre eksperter svarer på dine spørsmål om alt fra beinøvelser til fordelene av smoothies

Q Jeg har vært en sangleder i kirkekor, universitets kor klubber, og flere hellige og sekulære kor klubber i mange år. Men for de siste åtte årene jeg har vært alvorlig syk og ute av stand til å bruke min stemme, enten i samtale eller for å synge. Min conversational stemme har nå gjenopprettet, men jeg trenger litt hjelp og råd om hvordan du kan gjenopprette min sang ferdigheter. Er det terapi, medisiner eller andre måter å gjøre dette? Peter Tennant, Skottland

DR DAN RUTHERFORD skriver:

Lifecoach Hvordan finner jeg min sangstemme

EN En endring i kvaliteten eller styrken av en&# X2019; s stemme kan være på grunn av problemer med stemmebåndene, eller av musklene som kontrollerer dem, eller av nervene som styrer musklene, slik at det kan være et komplisert problem å sortere ut.

Din beste første tilnærming kan være å få en vurdering og råd fra en spesialist i tale og språk terapi. Det bør være en tjeneste tilgjengelig via NHS uansett hvor du er i Storbritannia, og ofte er det mulig for deg å lage din egen henvisning.

Lifecoach Hvordan finner jeg min sangstemme
Lifecoach Hvordan finner jeg min sangstemme
Lifecoach Hvordan finner jeg min sangstemme
Lifecoach Hvordan finner jeg min sangstemme
Lifecoach Hvordan finner jeg min sangstemme


Les mer

  • Lifecoach Hvordan kan jeg senke kolesterolet mitt

    Våre eksperter svarer på dine spørsmål Q jeg # X2019; m en 55-år gammel mann. Min søster, som vet at jeg # X2019; ve vært å ta statiner i noen år, sa hun leste et sted at de # X2019; re nå anses…

  • Lifecoach Hvordan kan jeg redusere smerte av bursitt

    Våre eksperter svarer på spørsmål om hvordan du kan redusere smerte av busitis og hva som kan være årsaken til dårlig ånde. En DR DAN RUTHERFORD skriver: EN # X201c; bursa # X201d; er en pose, og…

  • Hvordan og hvor du finner bildene dine i iOS 8

    Frykt ikke, bildene er fortsatt på din iPhone. Bilder-programmet har en ny organisasjonsstruktur er tatt. Med iOS 8. Apple trekker mindre av et skille mellom lokale og delte bilder. De er alle du…

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twenty − 4 =