Oakland lille Guatemala – Chapinlandia Bakery – San Francisco Bay Area

Oakland lille Guatemala – Chapinlandia Bakery

Det ligger ved siden av en Guatamalan restaurant og to gateselgere som selger Gautamalan tamales i helgene.

Dette er et større bakeri enn den lille guatemalanske bakeri som nylig åpnet i nærheten av mitt hjem.

Den har alle de samme varer, lenguas, Frances, kongelige, campechanas, roscas og champurradas, etc … flere i denne linken om disse elementene.

De har også fett empanadas med delikate skorper fylt med kremost, vaniljesaus eller ananas. De har disse liten kurv type bakt varer som har samme fyllinger. Vaniljesaus og kremost er de beste. Ananas har en fylling som hermetisert pai fylling. Det er sjenerøs og ikke dårlig, men ikke min favoritt.

De har også denne kaken lignende firkant toppet med sesamfrø som er veldig bra. Navnet kastet meg så jeg må sjekke. Jeg trodde han sa enchilada og dette er så langt fra det …

Juleuken (ca 12/20) de skal selge en spesiell jul brød.

Jeg må be om unnskyldning til min Guatemalas S / O for å avvise hans smak i croissanter. Før jeg hadde en på Chapinlandia, forsto jeg ikke hva han går for. Den Guatmalan versjonen er lik morgen boller med en tett interiør, dekket med sukker og kanel. Det er svært like i konsept til hva La Farine, gjør osv, men ikke så sprø utenfor … 35 cent. Jeg likte dette veldig mye for frokost i morges.

Eieren er svært vennlige og lette å snakke med. Han er veldig flink til å svare på spørsmål.

—–

Chapinlandia Bakery

4737 International Blvd, Oakland, CA


Les mer

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twelve + two =