Topp 20 øvelser for å miste vekt

Topp 20 øvelser for å miste vekt

1. trinn aerobic

2. sykling

Kalorier brent:  500 – 1000 cal / t

Avhengig av hvor fort du går, kan dette være en reell kalori-brenner. Riding utenfor er alltid hyggelig, men hvis du er litt mer tid begrenset, investere i en god kvalitet trimsykkel. Dette er min favoritt kalori brenner, fordi det er så lett å gjøre.

3. SWIMMING

Topp 20 øvelser for å miste vekt

Kalorier brent:  800 CAL / t

4. kickboxing

Kalorier brent:  800 CAL / t

Den side til side i gang involvert i dette er en flott cardio trening, og vil også bidra til å tone lår og legger. Jeg finner også denne øvelsen for å miste vekt for å være mye mer omgjengelig, noe som holder meg å trene lenger, og stopper meg hoppe mine treningsøkter!

Topp 20 øvelser for å miste vekt

Les mer

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three − 1 =