Utrolig Secret Monitor! (Hvordan)

Utrolig Secret Monitor! (Hvordan)

Legg meg på Facebook (klikk LIKE knappen på Facebook for å legge meg)

Last ned sangen i denne videoen:

Song Navn: Break Emotion

iTunes:

Husk å sjekke ut disse videoene som viser det samme konseptet:

Denne demonstrasjonen er 100% ekte. Det er relativt enkelt å lage dine egne.

Sjekk ut noen ekstra opptak her:

Denne videoen viser deg hvordan du oppretter en hemmelig LCD-skjermen. Første gang jeg leste at du kunne gjøre dette, måtte jeg bare prøve.

Utrolig Secret Monitor! (Hvordan)

Før du forsøker dette, vær oppmerksom på at jeg har bare prøvd dette med en LCD-skjerm. Jeg vet ikke om det vil fungere med en annen type. Dessuten kan det ikke fungere med visse LCD-skjermer. Dessuten kan resultatene ikke være like god som de resultatene jeg fikk. Jeg anbefaler å gjøre dette prosjektet med en skjerm som du ikke bryr deg om å miste.

Neste du ønsker å ta noen briller. Jeg brukte et par 3D-brillene du får på kino. Jeg har aldri kaste dem i papirkurven :). Uansett, kan du åpne disse brillene opp og fjern "linser".

Jeg bestilte 2-6" X 6" ark med polariserte filtre fra et populært online science butikk. Jeg spores formen på området der linser på den polariserte ark. Jeg kuttet dem ut og plassert dem inne i rammer. Før du kutter formen, sørg for å merke den riktige vinkelen til den polariserte ark med skjermen. Jeg måtte slå min ark 45 grader for å få riktig vinkel. Så når jeg spores linsen formen på arket, jeg snudde arket 45 grader og skjær dem. (I videoen arket var ikke slått 45 grader, men det var bare en video feil)

Så nå er du klar for action. Hvis du kobler skjermen til en datamaskin og ta på deg brillene bør du være i stand til å se skjermen akkurat som normalt. Alle som står bak deg vil bare være i stand til å se en blank skjerm. Hvis du flytter langt til sidene kan du se en liten bit av et negativt bilde på skjermen, men det er fortsatt svært vanskelig å få ut.

Utrolig Secret Monitor! (Hvordan)
Utrolig Secret Monitor! (Hvordan)
Utrolig Secret Monitor! (Hvordan)
Utrolig Secret Monitor! (Hvordan)


Les mer

  • Hvordan å miste Belly Fat

    hva er nytt 8 øvelser for å miste Belly Fat Hvis du ønsker å miste buk fett, de siste øvelser du bør gjøre er ab øvelser. Sit ups, crunches og ben heiser vil ikke bli kvitt magen. Å miste vekt…

  • Makeup for grønne øyne Hvordan lage din grønne øyne gnisten.

    Den beste makeup for grønne øyne bør forbedre din naturlige farge og passer din hud tone også. Prøv disse øye makeup triks for å gjøre øynene dine skiller seg ut i mengden. Vi kan også vise deg…

  • Hvordan å miste buk fett med sunt kosthold og mosjon

    Fitness og vekttrening er sentralt i fett ledelse I denne guiden gir vi deg den vår diett regler for å miste vekt og få en flat mage. Vi gir også råd om å trene for vekttap – på slutten av gui…

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × two =