Working Holiday visum (Underklasse 417)

Hva er en australsk Working Holiday visum?

Dette visumet er for folk i alderen 18 til 30 år, som er interessert i en arbeidsferie på inntil 12 måneder i Australia. Det er viktig å være oppmerksom på at søkere må ha fylt 18 år, men ikke slått 31, på tidspunktet for visumsøknaden.

Dette visumet kan du supplere kostnaden av ferien gjennom tilfeldig arbeid. Hvis den primære grunnen til å reise til Australia er å delta i arbeidslivet, bør du vurdere et visum laget for dette formålet.

Du kan søke om dette visumet hvis du holder et pass for en av de land eller regioner deltar med Australia i Working Holiday Maker programmet. tiden Belgia, Canada, Republikken Kypros, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Hong Kong Special Administrative Region av Folkerepublikken Kina, Irland, Italia, Japan, Sør-Korea, Malta, Nederland, Norge, Sverige, Taiwan og Storbritannia.

Pass fra Chile, Thailand, Tyrkia eller USA kan være kvalifisert til å søke om arbeids- og Holiday visum (Underklasse 462).

En kandidat som har jobbet som sesongarbeider i regional Australia for minimum tre måneder mens på sin første Working Holiday visum, kan være kvalifisert til å søke om andre Working Holiday visum.

Først Working Holiday visum

påføring: Søkere må være utenfor Australia når de gjelder, og når visumet er innvilget.

Men hvis du er en av de følgende pass, må du sende inn din søknad i landet eller regionen som har utstedt pass: Republikken Kypros, HKSAR (inkludert British National Overseas), Japan, Sør-Korea, Malta og Taiwan.

Visa gyldighet: 12 måneder

Søkere kan reise til Australia når som helst i løpet av 12 måneder fra datoen visumet er innvilget. Den 12-måneders gyldighetsperiode kan ikke forlenges eller utsatt. Visa holdere kan bo i Australia i 12 måneder fra datoen for første innreise til Australia, og forlate og taste Australia ubegrenset antall ganger i løpet av de 12 månedene fra datoen da de først kom inn i landet.

Second Working Holiday visum

påføring: Fra enten i eller utenfor Australia.

Hvis du lodge program i Australia, må du være i Australia for å få innvilget visum. Sørg for at du har brukt før din nåværende visum opphører. Hvis du lodge søknad utenfor Australia, må du være utenfor Australia for å få innvilget visum.

Visa gyldighet: Hvis du var i Australia og holdt en første Working Holiday visum, kan du bli værende i Australia i 24 måneder fra datoen du først inn Australia på første Working Holiday visum.

Hvis du var i Australia, men klarte ikke holde en første Working Holiday visum, kan du bli værende i Australia i 12 måneder fra datoen vår andre arbeidsvisum er innvilget.

Hvis du var utenfor Australia, kan du reise til Australia når som helst i 12 måneder fra datoen andre Working Holiday visum innvilges (igjen, kan den 12-måneders gyldighetsperioden ikke forlenges eller utsatt) eller opphold i Australia i 12 måneder fra den dato du først inn i landet på andre Working Holiday visum.

Viktig: Hvis du har fått en Working Holiday visum og en elektronisk Travel Authority (ETA), vil du aktivere Working Holiday visum ved ankomst i Australia.

Hvis du ønsker å reise på ETA, må du ha din Working Holiday visum kansellert. Hver gang brukt utenfor Australia mens på første eller andre Working Holiday visum ikke forlenge visumet.

Working Holiday visum (Underklasse 417)

medfølgende familie

Du kan ikke inkludere familiemedlemmer i din visumsøknad. Hvis et familiemedlem eller partner ønsker å komme med til Australia, må de søke om sin egen visum.

Arbeider

Tilgang til pensjonisttilværelse besparelser

Du har rett til å få tilgang til din pensjonisttilværelse besparelser (superannuation) når du forlater Australia. Den australske Skattekontoret gir mer informasjon.

studerer

Du kan studere i Australia i inntil fire måneder på en Working Holiday visum (underklasse 417). Hvis du studerer med en utdanning leverandør mens du er på ditt første Working Holiday visum, kan du gå tilbake til den samme leverandøren i ytterligere fire måneder på den andre Working Holiday visum. Hvis du ønsker å studere for en lengre periode i Australia, kan du være i stand til å søke om studentvisum.

Utvide ditt opphold

Du må forlate Australia når visumet slutt, med mindre du har søkt om og fått innvilget en annen type visum for å forlenge oppholdet. Et første Working Holiday visum kan ikke forlenges utover 12-måneders gyldighetsperiode. Men hvis du har fullført tre måneder sesongarbeid i regionale Australia på første Working Holiday visum, kan du være kvalifisert til å søke om andre Working Holiday visum.

  • Få hjelp med australsk visum fra et MARA registrert byrå
  • Finn ut mer om hvilke typer visum du kan søke på
  • Snakk med australske arbeidsgivere på en Opportunities Seas Expo i nærheten av deg
  • Se etter jobber i Australia
Working Holiday visum (Underklasse 417)
Working Holiday visum (Underklasse 417)
Working Holiday visum (Underklasse 417)


Les mer

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × two =